Tagmaling

TAGMALING


Overfladebehandling er godkendt af Arbejdstilsynet til at afrense og male asbestholdige tage. det vil sige at arbejdet på tagfladerne sikres, på miljørigtig måde, mod spredning af asbestfibre, at rensevandet opsamles og renses i et filter, og at de redskaber som anvendes til rensningen er godkendte.


Taget er husets mest udsatte bygningsdel. Taget udsættes for mange udfordringer, storm, regn , blæst, hagl, sol og vækst i form af ALGER og MOS. Påvirkninger der sætter sine spor, og slider på dit tag år efter år.

Så over tid kommer taget både til at se slidt, falmet og bevokset ud.


Hvis tagpladerne ellers er sunde og tætte, vil maling af taget være en god løsning, og holdbarheden vil forøges med minimum 10-15 år.

Og så er der god økonomi i at få taget malet, det koster ca. en 5.del af hvad et nyt tag koster.

Kontakt PL. overfladebehandling og få en uforpligtigende tilbud.


Vi gennemgår dit tag, vurderer om det kan males, ser efter om tagrygning og tagplader er intakte, hvis der er nogle der skal skiftes, giver vi også tilbud på dette, og giver et skriftligt tilbud på hele opgaven.


Med en tagmaling får du:

  • Gennemgang af dit TAG.
  • Løse tagplader efterspændes.
  • Evt revnede tagplader skiftes, efter aftale.
  • skumklodser ved tagrygning efterses, og skiftes hvis de er udslidte.
  • Taget renses med højtryksspuling med godkendt udstyr, hvor rensevandet filtreres for affald.
  • Taget behandles med ALGE - STOP middel, som fjerner de sidste rester af den begroning som kan være vokset ned i pladerne.
  • Taget sprøjtemales 2 gange, i nogle tilfælde 3 gange.


For at beholde det flotte udseende er det vigtigt at vedligeholde taget, det vil sige at give ALGE-STOP behandling hvert 2. år, en aftale som du kan lave med PL. overfladebehandling, samt få en pris derpå, så det automatisk bliver gjort.

 

Ring og få et uforpligtiende tilbud!


ISO Paint Nordic a/s. DK

NOVOCOAT- TAGMALING. DK

Certificeret isolatør

              PL Overfladebehandling v/Per Laursen, Nedrevej 104, Albæk, 8930 Randers NØTlf.: 42 44 22 00        -         pl@pl-overfladebehandling.dk          -           www.pl-overfladebehandling.dk